Prima pagină > Primul post ! > Primul post

Primul post

Salutare

„„„„„Ma numesc Nita Ionut-Alin,sunt din Buzau,localitatea Saranga (com.Pietroasele).Sunt nascut pe 5 februarie 1992,zodia:Varsator.De astazi voi incepe sa scriu pe acest blog.De ce?As fi tentat sa spun ca de plictiseala.Dar nu…Cred ca mai mult vreau sa ma “spovedesc” in fata voastra.Doresc ca acest site sa fie un jurnal pentru mine dar de asemenea voi incerca sa scriu si lucruri care pentru voi sper sa fie interesante si folositoare.Sunt elev la Colegiul National “Mihai Eminescu” din Buzau,clasa a-XII-a.Da stiu,mai e putin si vine BACU’.Alte activitati?Pai joc si fotbal in Liga a-V-a la echipa din Breaza.Si asta nu pentru ca as fi un extraordinar jucator de fotbal…ba din contra…cu cele 10 kg in plus ale mele este chiar amuzant.Imi place sa ies cu prietenii,iubesc PC-ul,iubesc messu’,imi place la nebunie sa urmaresc seriale Tv ( vom vorbi despre ele in urmatoarele mele posturi) si nu in ultimul rand ii iubesc pe ai mei si pe sora mea.Ce nu-mi place?Nu-mi place sa citesc…va spun sincer ca nu am terminat in viata mea de citit o carte.Stiu ca nu este ok si ca probabil lucrul acesta se vede in greselile mele de exprimare sau gramaticale insa pur si simplu nu imi place.De asemenea urasc sa merg la scoala…mai ales ca sunt de la tara si este mai greu pe naveta.Mai urasc ca orice om sa fiu vorbit pe la spate,sa fiu mintit in fata sau sa fiu dezamagit in dragoste.

„„„„„Sunt multe lucruri pe care vreau sa vi le spun,cum ar fi genurile de muzica preferate,marcile de masini preferate s.a.m.d. pe care le voi pastra pentru urmatoarele posturi.Obiectivul meu este ca pe parcurs  sa dezvoltam subiecte si sa aflam noutati in ceea ce priveste PC-urile,smecheriile pe care le putem face pe un PC,dezvoltarea masei musculare, scoala de soferi etc.

Ne auzim in curand…O zi buna !

Bancul zilei:Un tigan statea in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca. Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. Intr-un sfarsit, il pune si pe el sa raspunda.
– I-a raspunde si tu Praleo!
– Doamna, sa mor io ce picioare si tate misto haveti!
– Nesimtitule, cum iti permiti? Ai nota 2 si iesi afara magarule!
In timp ce se ridica din banca, Pralea se intoarce la inspectori:
– Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti minca-v-as, daca nu stiti!

Categorii:Primul post !
  1. Irina
    septembrie 2, 2010 la 12:54

    Pentru inceput It’s ok! :>

  2. septembrie 3, 2010 la 20:09

    Foarte tare blogul, sper sa te tii de el, k eu mi-am facut blog si l-am uitat nu am mai scris in el, bravo frate :> scrii foarte tare

  3. septembrie 3, 2010 la 20:17

    ms colegu..vezi sa mai intri si tu pe mess ca de cele mai multe ori dau de sorata pe idul tau 😐

  4. septembrie 9, 2010 la 01:03

    Felicitari pentru blog! Tine-o tot asa Aline! 🙂

  5. septembrie 10, 2010 la 18:11

    Alin ai facut un lucru mare cu blog’ul acesta;FELICITARI! tine’o tot asa;)

  6. R4z\/4n
    septembrie 12, 2010 la 13:41

    bv frate …continua 😉 te sustin:P

  7. Emi
    septembrie 12, 2010 la 16:00

    Buzaul… frumos orasul. Nu am apucat inca sa ajung, dar sunt sigur ca merita! Faci treaba buna cu blogul asta. Te astept si pe al meu, http://www.buzzping.wordpress.com 😀

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu